SHOWS

SHOWS - Se hvor vi spiller næste gang Facebook


Det er muligt i samarbejde med Mastrup, Møller & Rasmussen, at sammensætte en aften efter eget ønske. 


Vi kører altid tour med én aktuel kunstner, som skifter når vi synes vi har været omkring de ting og numre som der var at kaste sig over ved den kunster. På den måde får vi aldrig spillet tingene "for" meget, og vi glæder os altid til at tage det op igen. Det gør også at vi altid er knivskape på de shows vi har touret med.


AKTUELT SHOW - JOHNNY MADSENS AKUSTISKE UNIVERS

Magen til frækhed skal man lede længe efter, både musikalsk og verbalt. Disse tre musikere har bare lyst til at provokere en god aften frem...


En aften i den danske sanger, sangskriver, musiker, billedkunstner, Shampoo-Grossist og provokatør, Johnny Madsens univers.


Gennem tolkninger af Johnny Madsens musik og spas, bliver publikum ført sikkert og grinende gennem en aften fuld af musikalitet, humor og høj kvalitet.


Se og hør mere under punktet - MUSIK


Følg med på Facebook, og se hvor vi spiller næste gang.


ALTERNATIVT - EN AKUSTISK AFTEN MED BLANDEDE KUNSTNERE

Mastrup. Møller og Rasmussen har som nævnt spillet i et hav af sammenhæng, sammensætninge, og stilarter. Det ville næsten være en skam at lade al den erfaring og knowhow gå til spilde. 


Det er derfor muligt i samarbejde med Mastrup, Møller & Rasmussen, at sammensætte en aften efter eget ønske.


Vi kan for eksempel tilbyde.:


- En aften med danske komponister som - Allan Olsen, C. V. Jørgensen, Johnny Madsen,  Alberte Winding, Rugsted & Kreutzfeldt, Sebastian, Kim Larsen, Poul Krebs, Bo Evers, og mange mange flere.


Eller...


 - En aften med musik af udenlandske kunstnere som - Tom Petty, Gavin Degraw, Sting, Fairground Attraction, Fools Garden, Beatles, Cat Stevens, og mange mange flere.


Eller...


- Bland det hele, dansk som udenlandsk - Som en skøn bland-selv musik aften.


Ring og få et tilbud, på lige præcis din aften - +45 22 16 06 23


Mastrup. Møller og Rasmussen prøver i de fleste tilfælde at tilrette deres repetoire, til det event de skal spille til, så vidt det er muligt. 


Oplev den ekstreme spilleglæde og det massive sammenhold dette band har. Spilleglæden, kærligheden til musikken og hinanden skal opleves live.


Se og hør mere under punket - MUSIK


KONTAKT

 Ved booking, priser, spørgsmål, teknik eller PR Materiale, kontakt venligst;

Johnny Mastrup på Mobil +45 22 16 06 23 - Skriv via dette messenger link - Klik her

eller på mail.: booking@johnnynielsen.comDenne hjemmeside benytter cookies. Ved at klikke på 'Acceptér' godkender du vores brug af cookies.

Godkend